Tarief voor overige beroepsgroepen

[spacer height=”20px”]

Psyflow werkt uitsluitend op “no cure, no pay” basis. Dit betekent dat u alleen en uitsluitend betaalt voor cliënten die bij u op afspraak komen. Onderstaand vindt u het tarief per cliënt en het variabele maandtarief (alleen geldig in maanden waarin u 1 of meer nieuwe cliënten op afspraak heeft gehad) voor overige therapeutische beroepsgroepen.

Tarief voor overige beroepsgroepen:

[spacer height=”10px”]

    • Tarief per nieuwe cliënt: € 65,00 (excl. BTW) – Dit aanmeldtarief is eenmalig per cliënt
    •  Maandtarief: € 53,99 (excl. BTW) – Alleen van toepassing indien er 1 of meer nieuwe cliënten op afspraak zijn geweest in een maand. Zijn er geen nieuwe cliënten op afspraak geweest, betaalt u dus niets.

Een eerlijk en transparant kostenplaatje

Psyflow hanteert een eerlijk en transparant kostenplaatje. De hoogte van de factuur die u van ons ontvangt is direct afhankelijk van hoeveel cliënten wij u hebben aangeleverd. Hebben wij u in een maand geen nieuwe cliënten aangeleverd, kost u dit dus niets. Hebben wij u in een maand meerdere nieuwe cliënten aangeleverd, dan betaalt u dus puur en alleen voor dit resultaat.

Voor uw beeldvorming: wanneer uw cliënten gemiddeld 5 keer bij u terug komen en u, laten we zeggen, 85 euro per consult vraagt, dan verdient u ons concept ongeveer keer 8 terug. Dit betekent dat de kosten voor ons concept ongeveer 12,5 procent bedragen van uw omzet. Geen slecht verdienplaatje dus. :)

[spacer height=”10px”]

Gaat u op vakantie of bent u een keer langere tijd afwezig?

Wanneer u om welke reden dan ook een keer een langere periode niet kunt werken, dan passen wij hier onze marketingactiviteiten op aan. Hierdoor ontvangt u alleen cliëntenaanmeldingen wanneer u dat uitkomt.

[spacer height=”10px”]

Wijze van facturering

Wij factureren u aan het begin van iedere maand door u te vragen hoeveel nieuwe cliënten u in de voorgaande maand via onze website voor u op afspraak heeft gehad. Zijn dit er 0 geweest, dan krijgt u dus geen factuur van ons. Zijn dit er bijvoorbeeld 4 geweest, dan is uw factuur: 4 maal 65,00 euro + 53,99 euro = 313,99 euro.

[spacer height=”10px”]

Wat als een cliënt afzegt of niet komt opdagen?

Wanneer een nieuwe cliënt niet komt opdagen, dan hoeft u deze ook niet aan ons op te geven. Hierdoor weet u zeker dat u alleen betaalt voor daadwerkelijk op afspraak gekomen cliënten. Wij kunnen niet controleren wie er bij u op afspraak is gekomen, wat betekent dat wij u in vertrouwen nemen voor het eerlijk doorgeven van de hoeveelheid nieuwe cliënten die iedere maand bij u op afspraak zijn gekomen.

[spacer height=”10px”]

Logo Psyflow
  • Wilt u weten of wij ons concept ook voor uw praktijk kunnen opzetten?
  • Wilt u gegarandeerd zijn van 1 à 2 nieuwe cliënten per week?

Meld dan uw praktijk aan en u ontvangt binnen 24 uur bericht over de mogelijkheden voor uw praktijk.