Ben je een startende psycholoog?

Bijna de helft van de psychologen met wie wij samenwerken zijn met ons begonnen als startende praktijk. Wij weten hierdoor als geen ander welke uitdagingen het opzetten van een eigen praktijk met zich meebrengt.

Onze samenwerking met jouw praktijk in 7 stappen

 • 1. Op wekelijkse basis nieuwe cliënten

  Wij staan voor resultaat en leveren ieder van onze praktijken 1 à 2 nieuwe cliënten per week aan. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende cliënten op afspraak te krijgen. En doen daarom altijd onze uiterste best om jou zo spoedig als mogelijk aan een wachtlijst te helpen. ;)

  Lees hier meer over hoe onze psychologen hun samenwerking met ons ervaren.

 • 2. Samenwerking op "no cure, no pay" basis!

  Jouw samenwerking met ons is volledig op “no cure, no pay” basis. Dit betekent dat je nooit onverwachte kosten hebt. Je betaalt uitsluitend een eenmalige vergoeding aan ons voor iedere cliënt die, via de website die wij voor je bouwen, bij je op afspraak is gekomen. Dit betekent dat je als startend zelfstandig psycholoog zelf geen financieel risico loopt in het aantrekken van nieuwe cliënten. En dat is wel zo fijn.

 • 3. Samenwerking gebaseerd op vertrouwen

  Onze samenwerking met jouw praktijk is voor een belangrijk deel gebaseerd op vertrouwen. Wij kunnen namelijk niet zien of controleren hoeveel cliënten er via onze online marketingactiviteiten bij jou op afspraak zijn geweest. Dit betekent dus dat wij je moeten vertrouwen voor wat betreft het juist doorgeven van het aantal cliënten dat bij je op afspraak is geweest. De ervaring leert dat dit erg prima werkt.

 • 4. Gratis nieuwe "tailor made" website

  Je ontvangt van ons een gratis “tailor made” website voor jouw praktijk. Wij horen graag wat jouw visie, voorkeuren en eisen zijn voor de website, zodat we de website naadloos kunnen aansluiten op jouw persoon en praktijk.

  Zie hier een aantal voorbeelden van onze “tailor made” praktijkenwebsites.

 • 5. Gratis Google Ads

  Wij dragen de kosten voor alle online marketingactiviteiten, waaronder Google Ads. De hoogte van het Google Ads budget dat wij voor jouw praktijk beschikbaar stellen is afhankelijk van de stad waarin je bent gevestigd en van de aanwezige online concurrentie. Standaard stellen wij voor startende psychologen extra budget beschikbaar bij de start van de website, waardoor er direct een grote toestroom van bezoekers naar de website ontstaat.

 • 6. Korte en lange termijn resultaat

  Onze samenwerking met jouw praktijk is gericht op zowel het korte als lange termijn resultaat voor jouw praktijk. Door direct te starten met een Google Adwords campagne voor jouw website wanneer deze online gaat, ontvang je op korte termijn al een toestroom van 1 à 2 nieuwe cliënten per week. Dit kan op termijn nog wat verder aantrekken door de overige SEO activiteiten die wij voor de website doen.

 • 7. Geen beperkingen voor jouw praktijk

  Onze samenwerking met jouw praktijk kent geen beperkingen voor jouw eigen marketingactiviteiten. Je kan jouw eigen website (indien je die hebt) en jouw eigen marketingactiviteiten gewoon onveranderd voortzetten.

Jouw praktijk aanmelden

Psyflow werkt graag met je samen om zowel het korte als lange termijn succes van jouw praktijk te waarborgen. Kies ook voor een vliegende start en meld je praktijk hier aan. Je ontvangt van ons binnen 24 uur bericht.