Wie zijn wij?

Psyflow is een samenwerking van online professionals met een achtergrond in de psychologie en met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing en professioneel webdesign voor psychologen en therapeuten. Wij werken inmiddels samen met ruim 150 psychologenpraktijken verspreid door Nederland.

"No cure, no pay" marketing voor psychologen

Wij hebben gekozen voor het no cure, no pay marketingprincipe, omdat dit het naar onze mening het eerlijkste en meest transparante verdienmodel is. Wij verdienen pas als de psycholoog ook verdient; de psycholoog betaalt geen torenhoge kosten voor een onbekend resultaat.

Dit brengt logischerwijs een zekere uitdaging voor ons met zich mee. Wij verdienen namelijk niets en maken zelfs een verlies wanneer wij een praktijk niet van voldoende cliënten kunnen voorzien. Dat wij inmiddels meer dan 10 jaar bestaan en samenwerkingen hebben lopen met ruim 150 psychologenpraktijken, laat zien dat de resultaten er zijn.

Wij staan voor resultaat. Doorgaans heeft 80% van onze praktijken binnen een jaar een wachtlijst. Wij zijn dan ook de enige aanbieder in de online markt voor psychologen die haar praktijken daadwerkelijk 1 à 2 cliënten per week aanlevert. En dat tegen een eerlijk en scherp tarief en zonder enige investering vanuit jouw kant als psycholoog. En dat terwijl je van ons een prachtwebsite krijgt die geheel op jouw persoonlijke voorkeuren en praktijk zal worden afgestemd.

Waarom marketing voor psychologen?

Psyflow is begonnen met haar “no cure, no pay” marketingconcept voor psychologen omdat het team achter Psyflow een achtergrond heeft in zowel de psychologie (universiteit van Nijmegen) als in online marketing en professioneel webdesign. Dit heeft ons er, inmiddels meer dan 10 jaar geleden, toe bewogen om een online marketingconcept voor psychologen op te zetten. Dit concept heeft zich door de jaren heen sterk bewezen en bewijst zichzelf nog steeds dagelijks.

Door de combinatie van een achtergrond in de psychologie en een uitgebreide certificering en ervaring op het gebied online marketing is er in de regel een erg fijne en goede match tussen ons en de psycholoog. Wij werken altijd op persoonlijke basis samen met onze psychologen. Hierdoor weet je als psycholoog altijd met wie je contact hebt en kun je altijd direct terecht met jouw vraag of probleem.

Mocht je een eigen praktijk hebben of willen starten met een eigen praktijk, en niet zeker weten of je aan de voorwaarden voldoet, dan verzoeken wij je om even contact met ons op te nemen. Wij kunnen je vervolgens direct vertellen wat wij voor jouw praktijk kunnen betekenen.

Daniel & Jimmy Pieterson

Daniel & Jimmy Pieterson

Oprichters Psyflow

Onze “no cure, no pay” marketing voor jouw praktijk?

Mocht je nog vragen voor ons hebben, of mocht je geïnteresseerd zijn in een “no cure, no pay” samenwerking met Psyflow, dan kun je vrijblijvend contact opnemen. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie!