Bestaande Praktijken

Ruim 150 praktijken ontvangen op wekelijkse basis nieuwe cliënten door onze marketingactiviteiten. Meer dan de helft van onze praktijken heeft hierdoor binnen 10 maanden een wachtlijst. 

Onze samenwerking met jouw praktijk in 7 stappen

 • 1. Samenwerking op 100% "no cure, no pay" basis

  Wanneer wij een samenwerking met jouw praktijk aangaan is dit op “no cure, no pay” basis. Al hetgeen dat je van ons ontvangt en alle investeringen die wij doen in de website zijn voor onze rekening. Jij betaalt uitsluitend een eenmalig bedrag voor iedere nieuwe cliënt die via ons bij jou op afspraak is gekomen. Geen cliënten = geen kosten!

 • 2. Persoonlijke samenwerking gebaseerd op vertrouwen

  Jouw samenwerking met Psyflow is gebaseerd op vertrouwen. Om de privacy van jouw cliënten te waarborgen, beschikken wij nooit over cliëntgegevens. Wij kunnen dus niet zien of controleren hoeveel cliënten er via ons bij jou op afspraak zijn geweest. Dit betekent dat wij je vertrouwen voor wat betreft het eerlijk doorgeven van het aantal cliënten dat bij je op afspraak is geweest.

 • 3. Gratis "tailor made" praktijkenwebsite

  Je ontvangt van ons een gratis “tailor made” website voor jouw praktijk. Wij horen graag wat jouw visie, voorkeuren en eisen zijn voor de website, zodat we de website naadloos kunnen aansluiten op jouw persoon en praktijk.

  Zie hier een aantal voorbeelden van onze “tailor made” praktijkenwebsites.

 • 4. Gratis Google Ads voor jouw website

  Wij zullen verschillende marketingactiviteiten verrichten voor de website om zo snel als mogelijk, zo veel als mogelijk potentiële cliënten aan te trekken. De drie belangrijkste activiteiten zijn:

  • SEO en kwalitatieve linkbuilding;
  • De opname van de website in ons netwerk van ruim 150 praktijkenwebsites;
  • En Google Ads.

  Met behulp van Google Ads trekken wij actief en gericht potentiële cliënten aan voor jouw praktijk.

 • 5. Op wekelijkse basis cliënten ontvangen

  Wanneer de website klaar is zetten wij deze online en starten we direct met de Google Adwords campagne. Hierdoor komen de eerste aanmeldingen doorgaans erg snel binnen en zit je al snel op het niveau dat je op wekelijkse basis nieuwe cliëntaanmeldingen via de website ontvangt.

 • 6. Korte en lange termijn succes

  Ons concept richt zich op zowel het korte als het lange termijn succes van jouw praktijk. Wij houden voor de gehele duur van onze samenwerking met jouw praktijk onze online marketing via Google Adwords voor jouw website actief. Dit betekent dat er altijd een grote stroom van relevante bezoekers naar jouw website aanwezig is.

 • 7. Je eigen marketingactiviteiten

  Je bent vrij om je eigen marketingactiviteiten, zoals je eigen website, voort te blijven zetten tijdens onze samenwerking. Wij leggen je in onze samenwerking geen beperkende voorwaarden op. Tevens is het goed om te weten dat onze website voor jouw praktijk geen negatief effect heeft op jouw eigen website indien je die hebt.

Psyflow ook voor jouw praktijk?

Psyflow werkt graag met je samen om zowel het korte als lange termijn succes van jouw praktijk te waarborgen. Mocht je nog vragen hebben over een mogelijke samenwerking met Psyflow, kun je hier jouw praktijk bij ons aanmelden. Mocht je ons eerst liever telefonisch willen spreken, dan kan dat uiteraard!